Cuina catalana, cor xinès amb el suport de la FEPVPC

La cónsul general de la República Popular de la Xina a Barcelona, senyora Meng Yuhong, ha  presidit l'entrega dels diplomes als cuiners i cuineres participants en els tallers "Cuina catalana, cor xinès" que ha organitzat l'Institut del Patrimoni Culinari Català (IPCC) amb el suport de PIMEC, l'Associación del Sector Turístico de China en España, la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i la Federació d'Empresaris Productors de Venda de Proximitat.
Els professionals de la cuina premiats, oferiran plats catalans en els seus restaurants, consolidant la cuina catalana com a eina d'integració cultural i de promoció econòmica. L'entrega de diplomes s'ha fet en el marc de la sisena edició de l'Science & Cooking World Congress que es celebra a la Universitat de Barcelona. 
Han obtingut el diploma: Wang Haipeng, Chang Qinjie, Quiu Niping, Chen Heng, Zheng  Haoli, Zou Sujuan, Xiao Zhou Chen, Li Yongye, Chen Liang, Shen Daixi, Xica Rong, Wang Jinxiao i Chen Suwei. 
També han participat en l'acte Pepa Aymamí,  directora general de l'IPCC, David Coll (PIMEC), Pere Castells (director S&CWC), Joan Gòdia (director general d'empreses Agroalimentàries de la Generalitat), Guan Jie (presidenta de l'Associación del Sector Turístico de China en España), Mingo Morilla (president de la FIHRT), Jaume Urgellès (xef-professor dels tallers), Xavier Mestres (ex president de l'Institut Català de la Cuina) i Llorenç Llop (president Federació d'Empresaris Productors Venda Proximitat Catalunya).